Over Cutimed®

Het merk voor geavanceerde wondzorg

De producten voor geavanceerde wondzorg vallen onder één merknaam: Cutimed®. Essity Medical Solutions (voorheen BSN medical) heeft onder deze merknaam een compleet pakket met schuimverbanden, antibacteriële verbanden, hydrocolloïden, alginaten, hydrogels, huidbescherming en huidverzorging beschikbaar.
Voor elk type complexe wond, zoals veneuze ulcera, diabetische ulcera en decubitus, is er een Cutimed aanpak. Alle Cutimed® producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in nauwe samenwerking met gebruikers en voorschrijvers ontwikkeld en klinisch getest.

Wondzorg doe je samen!

Cutimed® streeft ernaar om zorgverleners de middelen te bieden om wondzorg goed uit te voeren. Bij Cutimed® staat niet het product, maar de kwaliteit van wondzorg centraal. Om deze reden zijn de Cutimed® producten gebaseerd op therapieconcepten en zijn ontwikkeld door te denken vanuit de indicatie. De kwaliteit van zorg valt of staat met goede samenwerking en communicatie. Om deze redenen levert Cutimed® ook op dit gebied concepten, zoals het pictogrammensysteem, waarmee u snel de juiste productkeuze maakt. Daarnaast kunt u rekenen op professionele ondersteuning van een team Medisch Adviseurs.