Nascholing Wondverzorging Apotheek

Als belangrijke verstrekker van verbandmiddelen is het voor de apotheek van belang om kennis te hebben van wondverzorging. Zowel naar patiënt, voorschrijver als zorgverzekeraar bewijst de apotheek hiermee zijn sterke marktpositie. Maar hoe krijgt u deze actuele kennis in de apotheek? Cutimed Academy biedt u daarom kosteloos een onafhankelijke nascholing wondverzorging.

U kunt de nascholing onderbreken en afronden wanneer u dat uitkomt. Bij afronding van de nascholing ontvangt u een certificaat en 3 accreditatiepunten!  (geaccrediteerd door zowel NVFZ & Optimafarma als SANA)

 

Werkwijze nascholingsplatform MD-Academy:

1. Om toegang te krijgen tot de cursus moet u inloggen met een Eqube Login account. Als u nog geen account heeft, kunt u dit aanmaken via de website van Eqube Login. Met Eqube Login worden uw gegevens eenmalig geverifieerd via BIG- en kwaliteitsregisters.

  • Vergeet niet het vinkje ‘abonnee MD-Academy’ aan te vinken.
  • Bent u niet BIG-geregistreerd, en staat uw beroep niet in de lijst? Vink dan een beroep aan waar het BIG-nummer niet nodig is (denk aan: apothekersassistent, doktersassistent, Geen Medisch Professional).

2. Daarna logt u in op MD-Academy om de cursussen te volgen. Wachtwoord vergeten? Klik op de daarvoor bestemde link aan de rechterkant van dit inlogscherm.

Let op: een account aanmaken via Medi-Acces is niet meer mogelijk!